L'artista de les nostres presentacions i carrosses

Pepe Soriano
† 31-12-2009

Els últims dies de l'any 2009, ens van oferir una ingrata notícia, pel trista i sobretot per l'inesperada. Des de terres manxegues ens avisaven que Pepe Soriano havia patit un tràgic accident que li havia costat la vida.

La veritat és que no ens ho podíem creure. Pepe és un faller que portava amb nosaltres quasi tota una vida, va ser durant els anys 80 i 90 quan va tindre un paper més destacat en la comissió. Durant eixos anys formava part de l'equip que realitzava presentacions i carrosses, encara recordades per tots. I eixe equip encara recorda amb afecte les innumerables bromes que Pepe realitzava i alegra les moltes hores de treball, perquè la imatge que ens va a quedar de Pepe seran la seua sencera dedicació i treball, i sobretot el seu caràcter bromista, capaç de traure't un somriure en els moments més difícils. En eixos anys, els seus fills Ricardo i Mª Jose van ser President Infantil i Fallera Major en una mostra de la seua gran implicació dins de la nostra comissió.

Per motius laborals se va anar allunyant a poc a poc d'eixa primera línia, encara que mai deixava de visitar-nos en la setmana fallera i es lamentava de no poder implicar-se més en el treball de la falla, que és el que realment li agradava.

Les nostres més sinceres condols per a Antonia, Ricardo i Mª José, i pensar que Pepe va a reencontar-se en el cel amb els altres membres de la comissió que ens han abandonat enguany.

Descansa en pau