Gràcies , amic

Joaquín Requena i Corbí

Les campanes de l'Ermita estan tocant , el seu so hui es diferent , el seu tocar és més silenciós , semblen tristes i afligides , obligades a parlar,i a donar l'últim adéu al nostre amic Ximo Requena , el tio Requena.

Al recordar-lo em venen a la memòria moltes imatges. Aquell primer encontre com a fundador de la Germandat del Ecce-Homo , després en un altra de las seues grans aficions , el futbol , a la Penya Kubala , i per últim en la falla , la seua falla , la nostra falla , la falla de l'Ermita.

En totes eixes imatges , recorde a un home que sols feia que lluitar pels demés , eixe era el seu lema , que tots els del seu voltant foren feliços.

Quants patiments pel be de la joventut , sense esperar altra recompensa de sentir-se be amb el seu deure complit.

Si , ens ha deixat , però sempre estarà present entre nosaltres , sempre serà eixe faller que sense fer gran soroll ha treballat intensament per engrandir la nostra festa , recordeu el gran treball realizat a la Junta Local , i per descomptat a la nostra falla , aprecieu l'amor que ha transmés a tots els seus per ella.

Gràcies amic , la teua amistat sempre ha segut molt estimada en el món faller torrentí , i encara més en la teua falla , l'Ermita , per això permet que et done les gràcies en nom de tots aquells que em tingut la sort que ens considerares els teus amics.

El fallers y falleres d'esta falla mai no t'oblidarem , la teua falla mai no t'oblidarà , perqué un faller de tan gran dignitat , on la mentira no tenia raò de ser , mai no pot ser oblidat.

Recorde quan en moments concrets algú ens ofenia , ell a tots disculpava , a tots perdonava , fent valer la grandesa del seu cor. Prega per tots nosaltres , allò on estic segur que estaràs , rodejat d'aquells amics que et precediren en este darrer viatge.I des d'allà dalt contempla orgullós tot el treball ben fet al llarg de la teua vida.

Gràcies amic Requena.